Information Technology Group

Atelier de proiectare/dezvoltare si gestiune de proiect in domeniul IT

Information Technology Group este un atelier de proiectare/dezvoltare si gestiune de proiect in domeniul IT, specializat in activitati de proiectare hardware si software. Firma are sediul in Bucuresti, are capital integral roman, si a fost inregistrata la Registrul Comertului ca "Information Technology Group, srl." in 1998.

Finantarea start-up a fost pusa la dispozitie de Advanced Semiconductor Technology (AST-Israel) in anul 1997, iar ca urmare a acestei infuzii de capital Information Technology Group a avut un contract de exclusivitate cu AST pentru perioada 1998 รท 2000. Din data de 1 Ianuarie 2001, Information Technology Group si-a inceput functionarea in regim de firma independenta, si opereaza propriul sau atelier de proiectare in domeniile hardware si software.

Cel mai important capital intelectual accumulat de IT Group consta din capacitatea sa demonstrata de a gestiona proiecte complexe, si din portofoliul de metodologii de proiectare care au la baza strategii de asamblare de echipe profesioniste, bine adaptate la fiecare proiect angajat. Accentul constant pe calitatea produselor si serviciilor a permis acumularea unui repertoriu de realizari credibil pe paiata internationala de profil, printre clientii IT Group numarandu-se firme mijlocii cu capital social de milioane de dolari din tari precum Israel, Marea Britanie, si Statele Unite; de asemenea, IT Group a realizat proiectarea la cheie a unui circuit integrat complex pentru o firma cu capital social de peste un miliard de dolari din California.

Pentru o prezentare detaliata a diverselor proiecte in care a fost implicat IT Group, va invitam sa consultati sectiunea engleza a acestui site.


Parteneriate de cercetare/dezvoltare

IT Group este interesat in stabilirea de parteneriate axate pe proiecte de crecetare/dezvoltare in domeniul IT. Colaborarile cu terte firme bazate pe idei si proiecte proprii ale IT Group vor fi guvernate de o varianta negociata a Contractului de Confidentialitate IT Group. Puteti descarca varianta arhivata a acestui contract aici.

Contact


Important: pentru un prim contact cu staff-ul IT Group va rugam sa folositi exclusiv adresa de e-mail afisata mai sus.